Effectplan – ny release

Effectplan – ny release

Effectplan – ny release

Effectplan går in i en ny fas med Effectplan 2018 R2 där vi skapar ytterligare ett verktyg som tillför användaren funktionalitet och mervärde. I vårt ständiga sökande efter utmaningar har vi nu skapat ett hjälpmedel som ger användaren nya möjligheter att skapa mallar och planer utan anpassningar. Genom att nyttja ett kreativt UX (User Experience) kan användare skapa rader och kolumner helt fritt, för att sedan utföra matematiska kalkyleringar, drivare och ett gränssnitt som helt tillgodoser slutanvändaren.

Se filmen nedan:

Är du nyfiken på Effectplan? Kontakta oss för en demo på info@effectplan.se, eller varför inte testa Effectplan kostnadsfritt i 30 dagar. Klicka här för att prova Effectplan!

Är du redan kund eller partner till Effectplan så hittar du mer info om nya releasen på Partner/Kundportalen.
Effectplans Kund- och Partnerportal når du här.