Effectplan – Video

Här nedan kan du se ett urval av våra video som presenterar Effectplan från vision till lösning. Vi önskar att du genom dessa filmer skall förstå att du själv  kan bygga och administrera Effectplan utan att vara konsultberoende. Ett modernt verktyg för dig som vill lite mer.

En kort introduktionsfilm som visar hur man bygger mallar  från grunden och hur resultatet ser ut efter man som administratör publicerat det till organisationens användare.

Effectplan – Extended plan

En film som visar hur man sätter upp en ”Utökad plan” för exempelvis intäktsplanering, projektplan eller planer som Ni önskar anpassa från Er nuvarande Excel-lösning.

Kunder och branscher 

Några av de kända varumärken som idag nyttjar Effectplan för sin verksamhetsstyrning och finansiella planering. Idag finns användare i alla kontinenter inom medelstora och stora organisationer.

För byggbranschen

En kort video som presenterar vad Effectplan kan göra för dig som arbetar i byggbranschen i roller som projekt controller och projektledare.

För kommuner

En kortfilm som ger en inblick i Effectplan och dess möjligheter att möta utmaningarna inom Sveriges kommuner.

Effectplan – Quick Start

Med Effectplan snabbstart kan ni komma igång snabbt med er budget och samtidigt lära er Effectpan. Pröva Effectplan i 30 dagar. Filmen visar hur Ni får hjälp inne i Effectplan med instruktionsfilmer.

Ja, jag vill prova Effectplan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.