Kunder

Våra kunder

Med Effectplan är du i gott sällskap

Effectplan är den snabbast växande planeringslösningen på den nordiska marknaden. Över 250 organisationer och koncerner inom retail, industri, grossist, läkemedel, fastighet och spelutveckling har valt att skaffa en starkare och effektivare ekonomiavdelning.

När du bestämt dig för Effectplan ser vi till ni snabbt kommer igång och att det blir som ni tänkt. Vi är nöjda när ni är nöjda, när Effectplan gör att ni kan integrera verksamhetsplanering med budget och analys, när ni effektiviserar budgetprocesserna radikalt och får tid över till analys och när ni upplever bättre översikt, transparens, kontroll och kvalitet i ekonomistyrningen.

Vi finns kvar nära er och fortsätter ta ansvar för att allt fungerar perfekt, men du kommer troligen inte att behöva oss. Idén med Effectplan är ökat oberoende och ”self service”. Det kan våra kunder som redan är igång med Effectplan berätta mer om. Se ett urval av våra kunder nedan.

Välkommen till förarsätet och upplev hur enkelt det kan vara att planera.

storebrand-logo1
storebrand-logo1

Storebrand har arbetat med hållbarhet som en del av kapitalförvaltningen sedan start 1995.

Läs mer om Storebrand

hbo-nordic-1433370398
hbo-nordic-1433370398

HBO Nordic är en unik tjänst på den nordiska streamingmarknaden. HBO Nordic är en abonnemangstjänst som tillhandahåller ett högkvalitativt serie- och filminnehåll direkt till konsument via hbonordic.com. HBO Nordic finns också tillgänglig via lokala distributionspartners inom kabel, IPTV och mobil.

Läs mer om HBO

untitled
untitled

Infranords huvudmarknad är den svenska järnvägen som sedan många år tillbaka är avreglerad och utsatt för konkurrens. Infranords andra marknad, Norge, är avreglerad vad gäller nyanläggning av järnväg medan drift och underhåll av järnväg fortfarande är reglerad.

Läs mer om Infranord

LFV_LOGO_ORANGE_RGB_180px
LFV_LOGO_ORANGE_RGB_180px

LFV är en av Europas ledande aktörer inom flygtrafiktjänst. Deras lösningar för ännu säkrare och mer kostnadseffektiv flygtrafik uppmärksammas i omvärlden och inom miljöområdet går de i bräschen för att minimera miljöbelastningen.

Läs mer om Luftfartsverket

nettpartner_rgb_positiv_vertikal
nettpartner_rgb_positiv_vertikal

Nettpartner konsernet bygger, drifter og vedlikeholder infrastruktur for kraftforsyning, bredbånd og jernbane. Nettpartner ble etablert i 2006, og inkl. datterselskaper har vi ca. 473 medarbeidere med en samlet årlig omsetning på ca. 1 mrd. kr. Nettpartner er Norges største entreprenør innen elektrisk infrastruktur.

Läs mer om Nettpartner AS

logo-veidekke
logo-veidekke

Veidekke startade med vägbeläggning (därav vårt namn) i Norge redan 1936 och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är vi Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Läs mer om Veidekke

get
get

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør med 750 medarbeidere. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Läs mer om Get AS

ya
ya

Ett finsk hälso- och sjukvårdsföretag som erbjuder en mängd olika tjänster som tillverkning av läkemedel och dosfördelning.

Läs mer om Yliopiston Apteekin

logga_farg
logga_farg

Avanza Bank Holding AB (publ.) är moderbolag inom Avanzakoncernen och den operativa verksamheten drivs genom bolagen Avanza Bank AB, Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension, Avanza Fonder AB och Placera Media Stockholm AB.

Läs mer om Avanza

ovako
ovako

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av kompontentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Ovakos kunder finns främst inom europeisk verkstadsindustri och dess underleverantörer. Kunderna är i regel ledande premiumtillverkare inom sina segment med höga krav på stålets egenskaper.

Läs mer om Ovako

lind
lind

Med en historia som går tillbaka till 1898, är Lindorff en europeisk fullserviceleverantör inom kredithantering. Lindorff erbjuder informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. Effectplan är installerad i Lindorff OY i Finland.

Läs mer om Lindorff OY

elon_sthlm_web_logo1
elon_sthlm_web_logo1

ELON är Sveriges största vitvarukedja med 230 butiker fördelade över hela landet. Din lokala butik där du kan handla vitvaror och småelsprodukter av kompetent personal.

Läs mer om ELON

kone-logo
kone-logo

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen.

Läs mer om Kone

coop_norden
coop_norden

Coop Midt-Norge SA - TRONDOS SA OG Coop Inn-Trøndelag SA fusjonerte i januar 2016. Det fusjonerte selskapets navn er Coop Midt-Norge SA (CMN) CMN er landets tredje største samvirkelag med 70 butikker og over 150 000 medlemmer og eiere. Er med andre ord en sterk, medlemseid organisasjon, med forankring i Trøndelag.
Vi har våre butikker spredt i 12 kommuner: Trondheim, Stjørdal, Levanger, Melhus, Verdal, Malvik, Inderøy, Skaun, Klæbu, Selbu, Meråker og Snåsa kommune.


Läs mer om Coop Trondos AS

ny_logo_fmmgroup_469
ny_logo_fmmgroup_469

FM Mattsson Mora Group utvecklar och tillverkar vattenkranar med tillbehör. Den röda tråden i verksamheten är ledande teknik, hög kvalitet, attraktiv design och miljövänlighet. Marknadsföring sker via de starka och väletablerade produktvarumärkena Mora Armatur och FM Mattsson.

Läs mer om FM Mattsson Mora Group

reioreroo5r4ajqf3iqr
reioreroo5r4ajqf3iqr

2Secure arbetar för att minska risk och bygga trygghet. De erbjuder en helhetslösning för företag, privatpersoner och organisationer inom säkerhetsrådgivning. Med unik kompetens och nära kundrelationer skapar de en tryggare vardag för företag och privatpersoner, genom att utveckla och leverera skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Med ledorden Handlingskraftiga, Kompetenta och Pålitliga har 2Secure byggts till att bli ett av Sveriges största privata säkerhetsföretag.

Läs mer om 2Secure

alfa-moving_romb_cmyk_400-300x174
alfa-moving_romb_cmyk_400-300x174

Alfa Quality Moving & Relocation (AQM) är marknadsledande i Norden när det gäller internationella flyttar. De har alla de certifieringar och tillstånd som behövs för att ditt bohag ska komma fram utan problem och på utsatt tid. AQM är det enda flyttbolaget i Sverige som är ISO14001 certifierat och där alla kontor i Sverige är FAIM-certifierade. En flytt med AQM är trygg, säker och de strävar efter att ge dig valmöjligheter att välja flyttdatum tack vare våra stora produktionsresurser.

Läs mer om AQM

CL_eniro
CL_eniro

Eniro är ett sökföretag som aggregerar, filtrerar och organiserar lokal information. Deras tillväxt drivs av användarnas ökade mobilitet och multiscreenbeteende, där de ligger i framkant med moderna tekniska lösningar.

Läs mer om Eniro

snLogo
snLogo

Svenskt Näringsliv företräder närmare 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 49 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar.

Läs mer om Svenskt Näringsliv

visita-logo
visita-logo

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv.

Läs mer om Visita

CL_bonnier-logo
CL_bonnier-logo

Bonnier Business Services (BBS) är ett företag inom Bonnier. Affärsidén är att leverera tjänster inom administration, främst ekonomi- och löneadministration, för alla Bonnierföretag i Norden.

Läs mer om Bonnier

CL_HSB_Tagline_blue
CL_HSB_Tagline_blue

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. De vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

Läs mer om HSB

CL_SPP logo
CL_SPP logo

SPP är en del av norska Storebrand, tillsammans är de en av Nordens ledande koncerner för sparande och försäkringslösningar.

Läs mer om SPP

CL_Fryshuset
CL_Fryshuset

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! Det gör de genom att bygga relationer med unga och skapa gemenskaper där de syns, hörs och räknas. Fryshuset bedriver ett 40-tal olika verksamheter inom passionerade intressen, sociala perspektiv, skola samt utbildning och arbetsmarknad.

Läs mer om Fryshuset

CL_bluegarden
CL_bluegarden

Bluegarden har kortat ner sin budgetprocess till en månad med god marginal. Bluegarden budgeterade i en komplicerad och ohållbar Excelbaserad lösning och behövde ett planeringssystem som skulle förtydliga och korta ner budgetprocessen.

Läs mer om Bluegarden

CL_Norstedts_logo
CL_Norstedts_logo

Norstedts grundades 1823 och är Sveriges äldsta förlag, med ambitionen att också vara det modernaste. Deras utgivning omfattar skönlitteratur och fakta och kännetecknas av kvalitet och bredd.

Läs mer om Norstedts

CL_PLAN-L~1
CL_PLAN-L~1

Plan Sverige är en del av den internationella barnrättsorganisationen Plan med verksamhet i 50 länder i Latinamerika, Afrika och Asien.

Läs mer om Plan Sverige

almega-high
almega-high

Almega är Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag. Deras medlemmar är ca 11 000 företag som anställer över 500 000 medarbetare. Almegas rådgivare och juridiska experter ger medlemsföretagen råd och stöd i alla sorters personalfrågor, från anställning till uppsägning.

Läs mer om Almega

CL_logo_dellner
CL_logo_dellner

Dellner startade 1941 och ända sedan starten har företagets röda tråd varit tågkoppel. År 2009 när företaget köpte upp ett engelskt bolag som tillverkade övergångar, gangways, blev Dellner en komplett systemleverantör.

Läs mer om Dellner

CL_KGK logo
CL_KGK logo

KGK är sedan 1946 generalagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter med välkända varumärken för fordons- och marinbranschen.

Läs mer om KGK

ny_logo_fmmgroup_469
ny_logo_fmmgroup_469

Sedan 1927 har Mora Armatur tillverkat vattenkranar. Mora Armatur ligger i Dalarna och är en av världens modernaste armaturfabriker. Varje produkt skapas för hand. Närmare 450 000 kranar lämnar årligen fabriken för att inreda kök och badrum världen över.

Läs mer om FM Mattsson Mora Armatur

CL_Nipro-Europe-w-partner-Logo
CL_Nipro-Europe-w-partner-Logo

Nipro Europe är ett dotterbolag till Nipro Corporation, som är en ledande tillverkare av medicintekniska produkter över hela världen med en komplett produktlinje som inkluderar dialys och sjukhusutrustning.

Läs mer om Nipro Europe

CL_Bankomat logo
CL_Bankomat logo

Bankomat AB är ledande inom kontantautomater i Sverige. Företaget ägs gemensamt av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbankerna.

Läs mer om Bankomat

CL_östgötatrafiken logo
CL_östgötatrafiken logo

Östgötatrafiken ägs av Landstinget i Östergötland. Landstinget beställer länets trafik av dem och i samråd med länets kommuner arbetas trafikutbudet fram.

Läs mer om Östgötatrafiken

Autoexperten_logo
Autoexperten_logo

Är en rikstäckande reservdels och tillbehörskedja för fordon med nära 70 butiker och över 410 verkstäder anslutna.

Läs mer om Autoexperten

CL_Hyundai_Logo
CL_Hyundai_Logo

Hyundai är ett av de varumärken som SC Motors har på den svenska marknaden.

Läs mer om Hyundai

CL_mitsubishi-logo
CL_mitsubishi-logo

Mitsubishis personbilar började säljas i Sverige 1981. I dag säljs företagets bilar i Sverige via MMC Bilar Sverige AB, som ägs av SC Motors Sweden AB och är ett dotterbolag till Sumitomo Corporation.

Läs mer om Mitsubishi Motors Sverige

Ta ditt planerande till framtiden