Sök lediga tjänster

Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att jobba med Effectplan!

Det är lite speciellt att arbeta här. Begrepp som delaktighet, glädje och trivsel är en del av våra medarbetares vardag. Alla ska känna att de utvecklas på arbetet – både på kontoret ute hos partner eller kunderna. Både hjärta och hjärna ryms, med andra ord. Välkommen till ett team av duktiga individer. Välkommen till Effectplan.

Lediga jobb just nu:

Seniora Planners – CPM Konsulter

Vi erbjuder utmanande och omväxlande uppdrag hos ett flertal svenska och internationella kunder. En unik möjlighet att få vara delaktig och förändra kundernas lösning i planeringsprocessen.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Senior Systemutvecklare

Nu har du chansen att få medverka till en resa som bara börjat men som garanterat kommer att bli fantastiskt rolig. För inom Effectplan kommer du att få arbeta med den senaste utvecklingsplattformen inom .Net, där vi nu inleder nästa steg och lyfter till .Net Core.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Key Account Manager – KAM

Är du driven, målmedveten och längtar efter att få vara med om en resa med oss på Effectplan. Det finns inget roligare än att vara med om en resa där man får styra och medverka till framgången och sedan skörda dess frukter. Som KAM får du rätt förutsättningar för att lyckas och då är det väl inte fel att komma till ett företag som har en bra orderstock med en produkt som leder utvecklingen där kunderna är nöjda.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Säljare – Internal sales – Effectplan 

Är du driven, målmedveten finns inget roligare än att vara med om en resa där man får styra och medverka till framgången och sedan skörda dess frukter. Som säljare får du rätt förutsättningar för att lyckas och då är det väl inte fel att komma till ett företag som har en bra orderstock med en produkt som leder utvecklingen där kunderna är nöjda. Du kommer att arbeta mycket med att bearbeta kunder som visar sitt intresse på hemsidan samt de som påverkas av vårt erbjudande på olika sätt i de sociala kanaler som vi verkar.

Läs mer och ansök om tjänsten här

 

 

 

 

 

Lär dig mer om Effectplan