Sök lediga tjänster

Arbeta hos oss

Vad kul att du är intresserad av att jobba med Effectplan!

Det är lite speciellt att arbeta här. Begrepp som delaktighet, glädje och trivsel är en del av våra medarbetares vardag. Alla ska känna att de utvecklas på arbetet – både på kontoret ute hos partner eller kunderna. Både hjärta och hjärna ryms, med andra ord. Välkommen till ett team av duktiga individer. Välkommen till Effectplan.

Lediga jobb just nu:

Seniora Planners – CPM Konsulter

Vi erbjuder utmanande och omväxlande uppdrag hos ett flertal svenska och internationella kunder. En unik möjlighet att få vara delaktig och förändra kundernas lösning i planeringsprocessen.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Senior Systemutvecklare

Nu har du chansen att få medverka till en resa som bara börjat men som garanterat kommer att bli fantastiskt rolig. För inom Effectplan kommer du att få arbeta med den senaste utvecklingsplattformen inom .Net, där vi nu inleder nästa steg och lyfter till .Net Core.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Marknadskoordinator

Eftersom vi står inför en marknadsmässig expansion kring  Effectplan söker vi en marknadskoordinator som vill vara med på en rolig resa med mycket kreativt arbete i en trivsam miljö. Här kommer du att få chansen att växa och utvecklas i den riktning som din begåvning tar dig.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Junior Planner – CPM Konsult

Vi tror att du är en ung controller som har ett brinnande systemintresse och önskar börja din konsultkarriär. Vi erbjuder utbildning i kombination med utmanande och omväxlande uppdrag hos ett flertal svenska och internationella kunder. En unik möjlighet att få lära dig många branscher och vad som styr deras verksamhet.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Presale CPM Konsulter

Vi tror du är en ung utåtriktad controller som har ett brinnande systemintresse och önskar börja din konsultkarriär.
Vi erbjuder utbildning i kombination med utmanande och omväxlande uppdrag hos ett flertal svenska och internationella kunder. Du kommer att arbeta med våra partner och deras kunder och stötta vid olika presentationer av Effectplan hos partners i Skandinavien och Europa.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Key Account Manager – KAM

Är du driven, målmedveten och längtar efter att få vara med om en resa med oss på Effectplan. Det finns inget roligare än att vara med om en resa där man får styra och medverka till framgången och sedan skörda dess frukter. Som KAM får du rätt förutsättningar för att lyckas och då är det väl inte fel att komma till ett företag som har en bra orderstock med en produkt som leder utvecklingen där kunderna är nöjda.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Internal Sales 

Är du driven, målmedveten och längtar efter att få vara med om en resa med oss på Effectplan. Ditt arbete kommer att vara kopplat till vårt ”prova på” eller Quickstart-koncept. Du kommer att vägleda våra intresserade prospekt att prova på Effectplan under 30 dagar. För att sedan ta dom till nästa nivå.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Nyutexaminerade systemutvecklare

Nu har du chansen att få medverka till en resa som bara har börjat men som garanterat kommer att bli fantastiskt rolig.
Inom Effectplan kommer du att få arbeta med den senaste utvecklingsplattformen inom .Net, där vi nu inleder nästa steg och lyfter till .Net Core.

Läs mer och ansök om tjänsten här

 

 

 

 

 

 

Ta ditt planerande till framtiden