Partner

Våra partners

En avgörande roll i framgången med Effectplan och erbjuder lokalt stöd

Exsitec är Sveriges största Visma Business-partner och har utvecklat QlikView-lösningar till fler än 100 organisationer. Eftersom inget enskilt verktyg löser alla problem arbetar de med en palett av ledande
verktyg inom affärssystem, beslutsstöd, mobilitet och systemintegration: bland annat Visma Business, QlikView, Mobigo, Comflow och Medius Flow.

www.exsitec.se

egbs konsulter har arbetat med affärslösningar som QlikView, Dynamics NAV, Visma m fl, i mer är 10 år. Med erfarenhet från både affärssystem och BI-verktyg kan vi ge våra kunder en heltäckande lösning som stödjer verksamheten fullt ut. egbs erbjuder både licensförsäljning och konsultstöd i införandet. Med 35 experter i företaget kan vi serva alla kunder, stora som små.

www.egbs.se

bWise har specialiserat sig på Business Intelligence (BI), samt tillhandahåller tjänster och mjukvara. De är specialister inom dataintegration, datavaruhus, verksamhetskontroll, rapportering och analys, scorecard och EPM. De är Norges enda Elite Partner för QlikView och har 80 QlikViewkunder fördelat över 250 projekt. Bland kunderna finns Oslobörsen, VIA Egencia, Toyota Norge, Nordea och NSB.

www.bwise.no

Affecto är i framkant inom Enterprise Information Management i norra Europa. Deras lösningar för informationshantering och affärsanalys hjälper organisationer att förbättra produktiviteten och konkurrenskraften med överlägsen användning av information i beslutsfattande och genomförande. Affecto levererar också operativa lösningar för att förbättra och förenkla processer i kundorganisationer och erbjuda geografiska informationstjänster.

www.affecto.com

Nethouse är IT- och managementkonsulter som arbetar med affärskritiska lösningar. De kombinerar en djup kundförståelse med sina olika kompetenser, från strategi och verksamhetsstyrning till teknik och systemutveckling. De har 150 medarbetare vid bolag i Borlänge, Göteborg, Linköping, Stockholm och Örebro.

www.nethouse.se

Optivasys är ett konsultföretag som erbjuder specialistkompetens inom Business Intelligence med fokus på QlikView och Qlik Sense. Deras konsulter har stor erfarenhet av verksamhetsanalys och gedigna kunskaper om Qliks produkter. Optivasys startade 2006 med ambitionen att sätta användarna i fokus och att förenkla beslutsfattandet för verksamhetsanvändare på alla nivåer. Deras kunder är både större och mindre företag och organisationer främst i de nordiska länderna men också i övriga Europa. Optivasys har idag kontor i Göteborg, Stockholm samt Lund. 

www.optivasys.se

Digia uppstod ur en passion och förmåga att skapa daglig framgång. Vi hjälper framgångsrika organisationer att utveckla sina tjänster, med styrning av verksamheten och användande av information på hemmaplan och utomlands. Med över
1 000 anställda har Digia har verksamhet i Finland, Kina, Sverige, Norge, Tyskland, Ryssland och USA. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX Helsingforsbörsen.

www.digia.com

PrimeQ’s affärsidé är att erbjuda innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Ekonomi och Management. Deras målsättning är att vara ledande på den svenska marknaden inom fyra år. Bolaget grundades 2011 av ekonomer och ingenjörer med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom IT, Ekonomi, HR och Marknad

www.primeq.se

Climber är en organisation där kunskapen om effektiva verksamhetsprocesser och QlikView är central och står i fokus. Vi finns till för att så effektivt som möjligt se till att våra kunder får ut affärsvärde av QlikView. Climber erbjuder tjänster inom allt från nyutveckling och kunskapsöverföring till förvaltning och support. Både för nya och gamla kunder.

www.climber.se

Infrastone grundades 2002 och 2004 blev den första, och nu mest erfarna QlikView-partnern i Finland. Sedan dess har Infrastone vuxit och har nu över 70 nöjda QlikView kunder. Kundbasen varierar från de största finländska företagen t.ex Kone Oyj, Cargotec Oyj, Konecranes Oyj, Metso Oyj, till medelstora organisationer t.ex. Tulikivi Oyj, Fimlab, Kemppi. Vi stödjer hundratals QlikView-applikationer från ett flertal olika datakällor.

www.infrastone.fi

Qlear AB är en nordisk partner med huvudkontor i Lund. Qlear levererar små och stora lösningar till såväl offentliga som privata organisationer. Det finns en gedigen QlikView- och verksamhetskunskap inom Qlear efter att vi har varit med och byggt upp QlikView’s marknader i både Sverige och Danmark i våra tidigare roller som anställda inom Qliktech Nordic

www.qlear.se

Enfo Pointer är ett av Sveriges ledande företag inom Business Intelligence med cirka 70 medarbetare på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bland kunderna märks Aller media, Bisnode, British American Tobacco, COOP, COOR Service Management, Cybercom, Renova, SKL, Swedbank och Transportstyrelsen. Enfo Pointer har ett komplett tjänsteutbud inom BI, budget och planering och arbetar projektbaserat enligt agila metoder.

www.enfo.se

Infozone är ett IT-företag som hjälper sina kunder att öka sin lönsamhet genom att bygga dynamiska IT-lösningar. Vi skapar unika IT-lösningar för våra kunder genom att förena det bästa från systemutveckling och IT-infrastruktur. Under 2010 växte Infozone inom business intelligence och verksamhetstjänster, främst i det populära verktyget Qlikview.

www.infozone.se

EVRY Finland implementerar Enterprise Resource Planning (ERP) och lösningar för att accelerera kundernas förändringar i affärsverksamhet. Vår vision är 100% nöjda kunder. EVRY Finland har cirka 120 experter i Vanda, Tammerfors och Jyväskylä. EVRY Finland tillhör EVRY Group, med 10 000 anställda i Norden.

www.evry.fi

Qlik grundades i Lund 1993, de har cirka 36 000 kunder i mer än 100 länder och över 2 000 anställda runtom i världen. Huvudkontoret ligger i Radnor, PA, USA.

Qlik® produkter ger plattformsbaserad visuell analys som ger insikter och klarhet när de behövs som mest: vid beslutsfattandet. Detta ger hela organisationen möjlighet att fatta beslut med förtroende och gör affärsanalytiker och hela organisationen till oumbärliga experter. Qlik® Sense, är nästa generationens produktfamilj för visuell analys, ger datavisualisering med självbetjäning, rapportering, dashboards, vägledd analys och inbäddad analys. QlikView® är en marknadsledande data discovery-plattform för att skapa och distribuera utförliga, vägledda applikationer via en intern skriptmiljö.

 

global.qlik.com/se

Microsoft Corporation är ett multinationellt datorföretag baserat i Redmond, Washington med 118 000 anställda. Företaget är i dag världens största inom programvaruutveckling. Microsoft utvecklar, tillverkar och licensierar många programprodukter för ett flertal olika datorsystem. De populäraste produkterna är operativsystemet Microsoft Windows samt Microsoft Office.

Microsoft BI gör användarna mer effektiva med tillgång till rätt information och möjligheten att fatta välunderbyggda beslut med nya, lättanvända analysverktyg som smidigt sammanställer befintliga företagsdata, externa data och stora, ostrukturerade datamängder. IT-avdelningen får rätt verktyg för att distribuera data till alla användare i organisationen med en säker, hanterad business intelligence- och analyslösning som är inbyggd i SQL Server.

powerbi.microsoft.com/en-us

Ta ditt planerande till framtiden