Partnerstrategi

För att tillgodose verksamhetskraven i olika typer av organisationer samarbetar vi med flera kompetenta partners. Det gör att vi kan förse marknaden med den bästa lösningen oberoende av bransch eller storlek på din organisation.

Våra partners erbjuder försäljning och implementation av Effectplan. Dessutom bidrar de med ett gediget verksamhetskunnande, och har erfarenhet av att ge strategisk rådgivning till ekonomifunktioner inom både privat och offentlig sektor.

Vår vision för samarbete:

  • Vi vill ha långsiktiga relationer
  • Vi ska vara transparanta mot alla intressenter
  • Vi utgår från att all försäljning skall göras lokalt men vertikal kompetens stöds
  • Vi stöttar partner till att bli engagerat självgående
  • Hög standard från sälj till leverans med påföljande support

Bli samarbetspartner

Vi letar alltid efter samarbetspartners som kan sälja och implementera våra lösningar. Kanske är du specialiserad på en viss bransch eller på vissa särskilda behov? Vi söker även samarbetspartners som för närvarande arbetar med tillhörande teknik, som Microsoft BI, QlikView eller andra moderna BI-lösningar.

Bli återförsäljare

Våra återförsäljare är utbildade och utrustade för att driva nya leads och stänga affärer. Som återförsäljare köper ditt företag Effectplan-licenser eller tjänster till förmånliga marginaler för att sedan sälja dem vidare till kunder, oavsett om det är installation på plats eller SaaS.

Om du vill veta mer om vår partnerstrategi, kontakta vår partneransvarige Anders Olsson.

Ta ditt planerande till framtiden