Trevlig sommar!

Efter en kort vår är vi nu framme i en sommar som vi har höga förväntningar på. Vår förhoppning är att även ni får en bra sommar och kommer tillbaka utvilade fulla av energi.

Vi har idag en produkt som nyttjas i de flesta kontinenter i världen inom välkända organisationer och varumärken där Effectplan är en viktig del. Vissa kunder arbetar bara med budget på årsnivå medan andra arbetar mer aktivt med Effectplan på en månatlig basis. Oavsett vilket jobbar vi med att vidareutveckla Effectplan så att det blir ett ännu bättre verktyg för er.

Version 2019 R2

Vi kan redan nu meddela en del nyheter som kommer i höst. Den stora nyheten i denna version är scenariohantering, Top down budget och möjligheten att infoga dashboard i registreringsbilden vilket möjliggör för användarna att se resultatet grafiskt medan de registrerar. Förutom det så har vi gjort Effectplan redo för GDPR med möjlighet att ta ut information och anonymisera användare.

Vi sitter just nu och planera för version 2020 som vi släpper i februari 2019. En version som kommer att se helt annorlunda ut än den lösning som ni arbetar med idag. I och med att vi utvecklar i Microsofts nya utvecklingsplattform .Net Core kommer att underlätta gränssnittet för er som underhåller Effectplan. Vi har väntat på att Microsoft skulle bli klara och att plattformen matchade våra förväntningar. Nu är de klara och vi har redan börjat bygga med .Net Core. Sammanfattningsvis kan man säga att det ger möjlighet att bygga bättre gränsnitt och uppnå bättre prestanda.

Nya kunder

På många sätt har 2018 varit givande och vi har fått in ytterligare fina varumärken som bland annat Wurt, Coor och Rederi Gotland men vi har dessutom blivit vald av vår första kommun.

Sedan är det fortsatt roligt att se att våra befintliga kunder rekommenderar oss inom sin egen koncern och därmed bidrar till att fler kunder kommer in inom deras egen organisation. Vi har duktiga partner men våra bästa säljare är faktiskt våra kunder.

Vi kan inte riktigt ännu släppa namnen på alla nya affärer men vi kommer att kunna presentera kommunen och de andra nya kunder i september efter avslutade projekt.

Support

Vissa delar under sommaren kan det vara svårt att nå ut till all personal men supporten är bemannad hela sommaren. Vi önskar att ni lägger in era ärenden via supportportalen. https://support.effectplan.com

Tack!

Stort tack till er! Vi vill även passa på att skryta med att vi sett i konkurrens-utvärderingar att vi har de nöjdaste kunderna.
Vi önskar er en riktigt skön sommar med vila så hörs vi igen till hösten och budgetsäsongen.

Sommarhälsningar
Bernt Olsson med personal