Planeringssystemet Effectplan tar dig in i framtiden

Effectplan är ett enhetligt, lättanvänt planeringssystem som omfattar allt från budget och prognos till verksamhetsplanering, planrapportering och analys.

Effectplan planeringssystem innehåller

  • Administration
  • Planering med budget och prognos
  • Verksamhetsplanering
  • Planrapportering
  • Analys (Inbäddad)

Kort implementering

Vårt planeringssystem Effectplan har dessutom kort implementeringstid, så kort som 1,5 månader! Vi börjar med en gemensam workshop där ett lösningsförslag arbetas fram utifrån era behov. Vi utbildar er i Effectplan så att ni är redo att använda planeringssystemet direkt.

Enkelt underhåll

Effectplan är byggd för ekonomer av ekonomer. Genom ett intuitivt gränssnitt får varje användare full kontroll samtidigt som underhållet minimeras.

Effectplan skiljer sig från andra planeringssystem genom att administrationen kan utföras av controllerfunktionen och planeringens processägare. Även underhåll av mallar och drivare utförs helt av egen personal utan inblandning av konsulter. Ni blir därmed helt självförsörjande i planeringsprocessen. Processen kan delas av många, för att undvika personberoende till ett fåtal centrala resurser.

Smart rapportmodul och analysmöjlighet

Skapa nya analysmöjligheter genom Effectplans egen rapportmodul och möjligheten att integrera till er befintliga BI-lösning. Du har möjlighet till pivotering samt grafisk analysmöjlighet i rapportmodulen, eller kan välja er egen moderna BI-lösning från exempelvis Qlik, Microsoft eller Tableau.

Med Effectplan planeringssystem får du mer tid för analys istället för att lägga ned timmar på registrering och framtagning av mallar. Samtidigt kan du skapa förståelse för analysen kopplad till planen och  kombinera data från Effectplan med den egna datalagerlösningen.

Prova Effectplan i 30 dagar utan kostnad

Nu har vi gjort det möjligt att komma igång med Effectplan mycket snabbare genom tillgång till snabbare uppstart och smidigare övergång till ett nytt system till lägre kostnad.

Om ni sitter fast i Excel eller en tungrodd budgetlösning och skulle vilja testa ett modernt planeringssystem för att hantera budget och prognos så kan ni prova på Effectplan i 30 dagar utan kostnad.

Det här tycker våra kunder om oss

Vi kommer kunna korta ner budgetprocessen inklusive analys till en månad.

Jenny Grönvall, Ekonomichef på Fryshuset.

Effectplan är enkelt att förstå sig på och det var kort inlärningstid. Det är tydligt i hur man hanterar det vilket är en stor fördel.

Inger Söderström, Ekonomichef på Bluegarden

Lär dig mer om Effectplan