Kundreferenser

Effectplan är ett budgetverktyg som används av organisationer med en storlek av cirka 100 anställda och uppåt. Kunder finns i både privat och offentlig sektor, främst i norden men användare finns i över 100 länder. Vi har en mängd kunder som gärna ställer up som referent, nedan listas ett urval.
Tibnor är den ledande stålleverantören i Norden och Baltikum. I nära samarbete med SSAB, våra leverantörer och våra kunder förser Tibnor den nordiska och baltiska industrin med det bredaste utbudet av produkter och tjänster inom stål och metaller.

"Effectplan minimerar manuellt underhåll, ger otrolig transparens och bidrar till ökat commitment i hela organisationen. Vidare bidrar integrationen med vårt befintliga BI-system QlikView att vi nu har riktigt bra analysmöjligheter."

Stefan Buhr, Business ControllerFryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! Stiftelsen Fryshuset är en religiöst och politiskt oberoende ideell organisation. Fryshuset driver ett 50-tal olika verksamheter runt om i Sverige, där unga får möjlighet att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete.

"Effectplan har en inbyggd rapporteringsmodul. Panelen presenterar data i realtid på ett lättfattligt sätt. Det ger värdefull information om vad ledningen kan göra för att få aktuellt utfall att rymmas inom budgeten. Systemet är integrerat med affärsanalys och beslutsstödslösningar, och det är enkelt att integrera med andra BI-lösningar."

Sanna Björling, Controller

"Vi kommer kunna korta ner budgetprocessen inklusive analys till en månad."

Jenny Grönvall, CFO