Effectplan på 2 minuter

Filmer som visar hur du själv kan bygga och administrera Effectplan – helt utan konsulter. Ett modernt verktyg för dig som vill lite mer.

 

Unicare – kundupplevelse

Koncern controller Genine Vaile från Unicare  berättar om Effectplan och vad systemet gör för deras organisation. Unicare är idag en av de största privata hälsoaktörerna i Norge med 2 500  anställda.

Fryshuset – kundupplevelse

Controller Sanna Björling från Fryshuset berättar om deras process och hennes syn på Budget och prognos med Effectplan. Fryshuset är en omfattande verksamhet som bedriver ett 50-tal olika verksamheter.

Effectplan 2019 R2

Nu släpper vi nya versionen av Effectplan! Det här har du att se fram emot i nya versionen
I version 2019 R2 har vi byggt på med Top Down, Simulering, Scenario och ”In memory” grafer som vi bäddat i planerna.

Kunder och branscher

Några av de kända varumärken som idag nyttjar Effectplan för sin verksamhetsstyrning och finansiella planering. Idag finns användare i alla kontinenter inom medelstora och stora organisationer.

För byggbranschen

En kort video som presenterar vad Effectplan kan göra för dig som arbetar i byggbranschen i roller som projekt controller och projektledare.

För Retail

En kort video som presenterar vad Effectplan kan göra för dig som arbetar i retail-industrin i roller som controller och driftschef.

För kommuner

En kortfilm som ger en inblick i Effectplan och dess möjligheter att möta utmaningarna inom Sveriges kommuner.

Ja, jag vill prova Effectplan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.