Med Effectplan är du i gott sällskap

Över 300 organisationer och koncerner inom retail, industri, grossist, läkemedel, fastighet och spelutveckling har valt att skaffa en starkare och effektivare ekonomiavdelning med hjälp av Effectplan som planeringssystem.

Vi vill förbättra Göteborg. Det innebär inte att vi sänker våra sportsliga mål. Vi är och ska vara ett allsvenskt topplag. Den enorma kärlek vi får från våra supportrar förtjänar framgångar.

Läs mer om IFK Göteborg

Simklubben Neptun är en ideell förening med ca 5100 medlemmar. SK Neptun bildades år 1906 och är stolta över att ha tävlings och träningsverksamhet i alla simidrotter. Vi driver även ett fritidshem på Götgatan på Södermalm.

Läs mer om Simklubben Neptun

Camurus is committed to developing and commercializing innovative and long-acting medicines for the treatment of severe and chronic conditions, including opioid dependence, pain, cancer and endocrine disorders.

Läs mer om Camurus

PBM är experter inom beteendepsykologi, deras metoder bygger på en väl utvecklad vetenskaplig grund. De erbjuder tjänster och produkter inom beteendepsykologi för långsiktigt hållbara resultat. 

Läs mer om PBM

Founded in the UK in 1855, Savills is one of the world's leading property agents. Their experience and expertise spans the globe, with 600 offices across the Americas, Europe, Asia Pacific, Africa and the Middle East.

Läs mer om Savills

Founded in Sweden in 2012, IRRAS is a commercial medical device company, focused on designing, developing, and commercializing innovative solutions that transform fluid management after surgical procedures where drainage is required.

Läs mer om IRRAS

Ever since Valmet Automotive was founded in 1968, the company has stood for holistic car building on behalf of renowned OEMs. This “manufacturing gene” is in the DNA of our employees in Finland, and at our other locations. Building cars is our passion – 1.4 million cars delivered is our reward.

Läs mer om Valmet Automotive Inc

Med 100 000 invånare är Halmstad landets 18:e största kommun. Det fördelaktiga läget på västkusten gör att företagandet utvecklas, turismen frodas och invånarna trivs och blir fler.

Läs mer om Halmstad

Läs mer om Halmstads Kommun

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin.

Läs mer om Würth

Ovako är en ledande europeisk tillverkare av kompontentstål till kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Ovakos kunder finns främst inom europeisk verkstadsindustri och dess underleverantörer. Kunderna är i regel ledande premiumtillverkare inom sina segment med höga krav på stålets egenskaper.

Läs mer om Ovako

Bolaget grundades år 1865 under namnet Ångfartygsbolaget Gotland. Rederiet är Sveriges äldsta passagerarrederi. Rederi AB Gotland är ett gotländskt företag som sysselsätter nära 500 åretruntanställda med huvudkontor i Visby.

Läs mer om Rederi AB Gotland

Formuesforvaltning tar långsiktigt hänsyn till företagets relationer och att bevara och utveckla sina kunders välstånd. Formuesforvaltning har en lokal närvaro i hela Norge med kontor i alla större städer och ytterligare kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö som betjänar en växande kundbas i Sverige.

Läs mer om Formuesforvaltning

Coor är en av Nordens ledande facility management-leverantörer, och erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt.

Läs mer om Coor

Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende. Leendet känns. Ofta syns det. Det sitter i maggropen som en känsla av lycka.

Läs mer om Friskis & Svettis

Avanza Bank Holding AB (publ.) är moderbolag inom Avanzakoncernen och den operativa verksamheten drivs genom bolagen Avanza Bank AB, Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension, Avanza Fonder AB och Placera Media Stockholm AB.

Läs mer om Avanza

Dragon Mining är en etablerat guldproducent i Norden med produktionscenter i både Sverige och Finland. Kassaflödet från dessa verksamheter används för att ytterligare växa bolaget och fondutforsknings- och utvecklingsverksamheten.

Läs mer om Dragon Mining Oy

Sønnico är en rikstäckande elektroföretag och en av Norges ledande elentreprenörer. Under 100 år har de varit en samhällsbyggare och viktig leverantör av elektriska produkter för både stora och små kunder.

Läs mer om Sønnico

Evira är Finska Livsmedelssäkerhetsverket som verkar inom jord- och skogsbruksministeriets förvaltningsområde. Evira samarbetar med många inhemska och utländska myndigheter.

Läs mer om Evira

Ryds Bilglas är en del av Ryds Glas, som har sitt ursprung i Sundsvall där Erik Ryd 1947 startade Ryds Glasmästeri. Ryds Bilglas är en ledande aktör inom bilglasbyten och reparationer i Sverige, och är representerade på de flesta större orter i Sverige med över 87 verkstäder.

Läs mer om Ryds bilglas

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och bearbetningstjänster. De drivs av att göra skillnad för alla deras kunder, i det stora och i det lilla. För Tibnor, precis som sina kunder, måste arbeta hårdare, smartare och bättre för att hävda oss i den globala konkurrensen. De har 1100 anställda i 7 länder, och omsatte 2016: 6 879 Mkr

Läs mer om Tibnor

Rovio är ett globalt spel och underhållnings företag som skapar, utvecklar och publicerar mobil spel och agerar som varumärkes utvecklare i olika underhållnings-och konsument produkt kategorier. Företaget är mest känd för att skapa den globala Angry Birds varumärket.

Läs mer om Rovio

Abigo är ett svenskt läkemedelsföretag som äger, utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel och medicintekniska produkter. De främsta medicintekniska produkterna är inom avancerad sårbehandling, öron/näsa/hals (ÖNH) och nutrition.

Läs mer om ABIGO Medical AB

HBO Nordic är en unik tjänst på den nordiska streamingmarknaden. HBO Nordic är en abonnemangstjänst som tillhandahåller ett högkvalitativt serie- och filminnehåll direkt till konsument via hbonordic.com. HBO Nordic finns också tillgänglig via lokala distributionspartners inom kabel, IPTV och mobil.

Läs mer om HBO

LFV är en av Europas ledande aktörer inom flygtrafiktjänst. Deras lösningar för ännu säkrare och mer kostnadseffektiv flygtrafik uppmärksammas i omvärlden och inom miljöområdet går de i bräschen för att minimera miljöbelastningen.

Läs mer om Luftfartsverket

Veidekke startade med vägbeläggning (därav vårt namn) i Norge redan 1936 och har sedan dess byggt samhälle och infrastruktur i Sverige, Norge och Danmark. Idag är vi Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Läs mer om Veidekke

Ett finsk hälso- och sjukvårdsföretag som erbjuder en mängd olika tjänster som tillverkning av läkemedel och dosfördelning.

Läs mer om Yliopiston Apteekin

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen.

Läs mer om Kone

Coop Midt-Norge SA - TRONDOS SA OG Coop Inn-Trøndelag SA fusjonerte i januar 2016. Det fusjonerte selskapets navn er Coop Midt-Norge SA (CMN) CMN er landets tredje største samvirkelag med 70 butikker og over 150 000 medlemmer og eiere. Er med andre ord en sterk, medlemseid organisasjon, med forankring i Trøndelag.
Vi har våre butikker spredt i 12 kommuner: Trondheim, Stjørdal, Levanger, Melhus, Verdal, Malvik, Inderøy, Skaun, Klæbu, Selbu, Meråker og Snåsa kommune.


Läs mer om Coop Trondos AS

FM Mattsson Mora Group utvecklar och tillverkar vattenkranar med tillbehör. Den röda tråden i verksamheten är ledande teknik, hög kvalitet, attraktiv design och miljövänlighet. Marknadsföring sker via de starka och väletablerade produktvarumärkena Mora Armatur och FM Mattsson.

Läs mer om FM Mattsson Mora Group

Alfa Quality Moving & Relocation (AQM) är marknadsledande i Norden när det gäller internationella flyttar. De har alla de certifieringar och tillstånd som behövs för att ditt bohag ska komma fram utan problem och på utsatt tid. AQM är det enda flyttbolaget i Sverige som är ISO14001 certifierat och där alla kontor i Sverige är FAIM-certifierade. En flytt med AQM är trygg, säker och de strävar efter att ge dig valmöjligheter att välja flyttdatum tack vare våra stora produktionsresurser.

Läs mer om AQM

Eniro är ett sökföretag som aggregerar, filtrerar och organiserar lokal information. Deras tillväxt drivs av användarnas ökade mobilitet och multiscreenbeteende, där de ligger i framkant med moderna tekniska lösningar.

Läs mer om Eniro

Bonnier Business Services (BBS) är ett företag inom Bonnier. Affärsidén är att leverera tjänster inom administration, främst ekonomi- och löneadministration, för alla Bonnierföretag i Norden.

Läs mer om Bonnier

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. De vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

Läs mer om HSB

Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen! Det gör de genom att bygga relationer med unga och skapa gemenskaper där de syns, hörs och räknas. Fryshuset bedriver ett 40-tal olika verksamheter inom passionerade intressen, sociala perspektiv, skola samt utbildning och arbetsmarknad.

Läs mer om Fryshuset

Norstedts grundades 1823 och är Sveriges äldsta förlag, med ambitionen att också vara det modernaste. Deras utgivning omfattar skönlitteratur och fakta och kännetecknas av kvalitet och bredd.

Läs mer om Norstedts

Plan Sverige är en del av den internationella barnrättsorganisationen Plan med verksamhet i 50 länder i Latinamerika, Afrika och Asien.

Läs mer om Plan Sverige

Dellner startade 1941 och ända sedan starten har företagets röda tråd varit tågkoppel. År 2009 när företaget köpte upp ett engelskt bolag som tillverkade övergångar, gangways, blev Dellner en komplett systemleverantör.

Läs mer om Dellner

KGK är sedan 1946 generalagent för världsledande tillverkare av tekniskt högkvalitativa produkter med välkända varumärken för fordons- och marinbranschen.

Läs mer om KGK

Bankomat AB är ledande inom kontantautomater i Sverige. Företaget ägs gemensamt av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbankerna.

Läs mer om Bankomat

Östgötatrafiken ägs av Landstinget i Östergötland. Landstinget beställer länets trafik av dem och i samråd med länets kommuner arbetas trafikutbudet fram.

Läs mer om Östgötatrafiken

Är en rikstäckande reservdels och tillbehörskedja för fordon med nära 70 butiker och över 410 verkstäder anslutna.

Läs mer om Autoexperten

Lär dig mer om Effectplan