Våra kundreferenser – läs vad våra kunder tycker om oss

Vi har sedan 2014 levererat Effectplan till över 300 företag. Nedan är ett urval av några av våra kunder inom olika branscher.

Nu har vi kört Effectplan i några år och det bästa är att det är så enkelt men ändå flexibelt. Tidigare var det ett problem att vi hade flera olika versioner av budgetarna och ingen visste vilken som var originalet.

Sanna Björling, Controller, Fryshuset


Effectplan minimerar manuellt underhåll, ger otrolig transparens och bidrar till ökat commitment i hela organisationen. Vidare bidrar integrationen med vårt befintliga BI-system QlikView att vi nu har riktigt bra analysmöjligheter.

Stefan Buhr, Business Controller, Tibnor


Vi har förkortat budgetprocessen både tid och resursmässigt. Jag känner att hela kvaliteten på budgeten har blivit bättre. Tack vare Effectplans enkla integration mot QlikView och finansappen så har vi fått bättre översikt.

Marius Borsheim, Business Controller, Nettpartner


Det är snudd på otroligt att ha implementerat ett nytt system i en så stor och komplex organisation på så kort tid. Tack vare båda parter.

Niclas Telje, Controllerchef, Luftfartsverket


Vi kommer kunna korta ner budgetprocessen inklusive analys till en månad.

Jenny Grönvall, ekonomichef Fryshuset


Utan att ta en för stor risk ville jag ha ett verktyg som var lätt att sätta upp, och kunna arbeta på ett sätt där vi kan utveckla verktyget och processen vartefter.

Inger Söderström, Ekonomichef på Bluegarden


Att arbeta i projektet gick som på räls. Effectplan har ett okomplicerat tillvägagångsätt som vi uppskattar högt. De är väldigt raka på sak och vi kände att efter att vi hade beskrivit vårt arbetssätt i detalj, och efter lite initialt förarbete, kunde vi göra det mesta själva.

Ive Akkermans, IT-chef Nipro Europe

Kontakta oss

Lär dig mer om Effectplan