Sanna från Fryshuset berättar om valet av budgetsystem

På Fryshuset växte behovet av ett modernt och effektivt systemstöd under budgetprocessen fram och valet av budgetsystem föll på Effectplan. Lyssna på Sanna, Controller på Fryshuset, och hennes råd kring vad man skall tänka på när man tar ett budgetsystem i drift och hur man kan underlätta för en organisation som inte är riktigt van att jobba med denna typ av verktyg.

Sanna berättar hur budget-kaféer och verksamhetsanpassade mallar kan underlätta och öka intresset. Inom Fryshuset finns en omfattande utbildningsverksamhet som kräver en komplex budgetering med löpande analys och uppföljning. Konsten är att göra det svåra enkelt.

Fryshuset är en internationell organisation som arbetar med att göra det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. På Fryshuset har unga möjligheter att utöva sina passioner, skapa och delta i ungdomsdrivna aktiviteter, utbildningar och arbete. Alla delarna är betydelsefulla för att kunna växa. Inom fryshuset finns en omfattande utbildningsverksamhet.

Lär dig mer om Effectplan