Effectplan – det hållbara alternativet

Vi har nu börjat leverera  nya Effectplan som är nästa nivå  på CPM-system och kommer att ytterligare underlätta för användarna.  Samtidigt som vi behåller vår filosofi att  Effectplan skall innehålla samma kod till alla kunder, trots det kan ni anpassa er lösning till just era unika behov. Det innebär att man inte behöver vara datakonsult eller tekniker för att anpassa Effectplan till sina behov. En kort utbildning och kunderna kan själv göra det som i andra system kräver år av teknikutbildning.

I den nya lösningen har vi lagt mycket fokus på att de som underhåller Effectplan skall få ett enklare och bättre gränssnitt som göra att en controller själv skall kunna underhålla och även bygga lösningen.

Men till det har vi lagt med nya moduler som Operativ planering, Simulering, Top Down i kombination med ett process-orienterat underhåll.

Bygger fortsatt på en SaaS  ”software multitenancy” men där koncerner kan välja att nyttja Effectplan inom sitt”Private Cloud” och alla våra integrationer bygger fortsatt på vårt unika API. Givetvis ingår alla uppgraderingar/lyft i den årliga
avgiften.

Vi återkommer under de närmsta månaderna med mer information via nyheter och videoklipp på vår Youtube kanal.

Här hittar du första filmen.

Mer filmer finns här.