Vad kul att du är intresserad av att jobba på Effectplan

Det är lite speciellt att arbeta här. Begrepp som delaktighet, kompetens, glädje och trivsel är en del av våra medarbetares vardag. Alla ska känna att de utvecklas på arbetet – både på kontoret ute hos partner eller kunderna. Både hjärta och hjärna ryms, med andra ord. Välkommen till ett team av kompetenta individer.

Vi letar alltid efter talanger

Tillhör du en av de unika individerna som idag arbetar med CPM lösningar och trivs med att möta kunder som konsult eller säljare.  Vi letar alltid efter kompetenta medarbetare som har erfarenhet från vår bransch.  Skriv ett kort meddelande om dig så tar vi kontakt.

Kontakta oss

Utveckling och utmaning

Vi vill att du som medarbetare ska våga släppa taget och gå utanför din bekvämlighetszon. Det är vårt sätt att försäkra oss om att du utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Dina idéer är värdefulla och kreativitet och arbetslust är en central del när vi leder utvecklingen med att förbättra våra kunders interna processer.

Ansvar och trygghet

Som anställd får du stöd i allt från pensionsfrågor till att du har en ordentlig sjukvårdsförsäkring. Vi ger 6 veckors semester för all personal. Vi värdesätter och tar ansvar för att du som anställd ska känna dig trygg i din anställning.

Läs gärna vår blogg

Det bästa sättet att ta reda på om man kommer trivas är faktiskt att läsa vår blogg!

Till bloggen

Lär dig mer om Effectplan