Våra partners

En avgörande roll i framgången med Effectplan och erbjuder lokalt stöd.

Enfo  är ett av Sveriges ledande företag inom Business Intelligence med cirka 70 medarbetare på kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bland kunderna märks Aller media, Bisnode, British American Tobacco, COOP, COOR Service Management, Cybercom, Renova, SKL, Swedbank och Transportstyrelsen. Enfo Pointer har ett komplett tjänsteutbud inom BI, budget och planering och arbetar projektbaserat enligt agila metoder.

www.enfo.se

DBI är en fullserviceleverantör med lång erfarenhet inom business intelligence, beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Effectplan kommer att stödja DBIs vision att verka för att fler skall få tillgång till bättre information.

www.dbiprovider.com

Exsitec är Sveriges största Visma Business-partner och har utvecklat QlikView-lösningar till fler än 100 organisationer. Eftersom inget enskilt verktyg löser alla problem arbetar de med en palett av ledande verktyg inom affärssystem, beslutsstöd, mobilitet och systemintegration: bland annat Visma Business, QlikView, Mobigo, Comflow och Medius Flow.

www.exsitec.se

Visma bWise är en del av Skandinaviens största mjukvaru företag, och är Norges ledande inom Business Intelligence, data lager, planering och verksamhetsstyrning. Visma bWise erbjuder konsult tjänster, projekt genomförande, kurser, mjukvarulicenser, kvalitets säkring, optimering och teknisk support.  Utifrån företags behov finner de i samarbete med kunden vilken information som är nödvändig och när, till vem och hur den ska presenteras. Visma bWise har över 200 kunder indelade i olika branscher.

www.bwise.no

Med nära 8000 medarbetare på 55 kontor i Danmark, Estland, Finland, Norge och Sverige, har CGI en stark lokal närvaro på marknaden för IT-tjänster i Norden. Vårt djupa engagemang för att vara bäst i vår bransch, både i Norden och över världen, har gjort oss till den ledande leverantören av helhetstjänster inom avancerade konsult¬¬tjänster, IT-lösningar och outsourcing.

CGI:s nordiska verksamhet supportar tusentals kunder, både i offentlig och privat verksamhet, för att hjälpa dem att uppnå operationell effektivitet och samtidigt nyttja innovation för att bättre kunna möta kunders och medborgares digitala behov.

CGI har nyligen köpt Effectplanpartner Affecto som är ett nordeuropeiskt heltäckande datahus med expertis inom dataintensiva teknologier. Dess expertis sträcker sig från informationshantering till artificiell intelligens. Affecto skapar affärsvärde för sina kunder genom att hjälpa dem att bli data-drivna och därigenom omvandla sina företag. Affecto har långsiktiga, engagerade kundrelationer med ett stort antal viktiga nordeuropeiska företag samt offentliga institutioner. Affecto har en lokal närvaro med 18 kontor som utgör ett kraftfullt nät och är ett unikt hem för våra 1000+ medarbetare.

www.cgi.com

Infozone är ett IT-företag som hjälper sina kunder att öka sin lönsamhet genom att bygga dynamiska IT-lösningar. Vi skapar unika IT-lösningar för våra kunder genom att förena det bästa från systemutveckling och IT-infrastruktur. Under 2010 växte Infozone inom business intelligence och verksamhetstjänster, främst i det populära verktyget Qlikview.

www.infozone.se

Infrastone grundades 2002 och 2004 blev den första, och nu mest erfarna QlikView-partnern i Finland. Sedan dess har Infrastone vuxit och har nu över 70 nöjda QlikView kunder. Kundbasen varierar från de största finländska företagen t.ex Kone Oyj, Cargotec Oyj, Konecranes Oyj, Metso Oyj, till medelstora organisationer t.ex. Tulikivi Oyj, Fimlab, Kemppi. Vi stödjer hundratals QlikView-applikationer från ett flertal olika datakällor.

www.infrastone.fi

Digia uppstod ur en passion och förmåga att skapa daglig framgång. Vi hjälper framgångsrika organisationer att utveckla sina tjänster, med styrning av verksamheten och användande av information på hemmaplan och utomlands. Med över
1 000 anställda har Digia har verksamhet i Finland, Kina, Sverige, Norge, Tyskland, Ryssland och USA. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX Helsingforsbörsen.

www.digia.com

PrimeQ’s affärsidé är att erbjuda innovativa, paketerade produkter och tjänster inom IT, Ekonomi och Management. Deras målsättning är att vara ledande på den svenska marknaden inom fyra år. Bolaget grundades 2011 av ekonomer och ingenjörer med lång erfarenhet från ledande befattningar och specialistfunktioner inom IT, Ekonomi, HR och Marknad

www.primeq.se

Qlear AB är en nordisk partner med huvudkontor i Lund. Qlear levererar små och stora lösningar till såväl offentliga som privata organisationer. Det finns en gedigen QlikView- och verksamhetskunskap inom Qlear efter att vi har varit med och byggt upp QlikView’s marknader i både Sverige och Danmark i våra tidigare roller som anställda inom Qliktech Nordic

www.qlear.se

Optivasys är ett konsultföretag som erbjuder specialistkompetens inom Business Intelligence med fokus på QlikView och Qlik Sense. Deras konsulter har stor erfarenhet av verksamhetsanalys och gedigna kunskaper om Qliks produkter. Optivasys startade 2006 med ambitionen att sätta användarna i fokus och att förenkla beslutsfattandet för verksamhetsanvändare på alla nivåer. Deras kunder är både större och mindre företag och organisationer främst i de nordiska länderna men också i övriga Europa. Optivasys har idag kontor i Göteborg, Stockholm samt Lund. 

www.optivasys.se

Nethouse är IT- och managementkonsulter som arbetar med affärskritiska lösningar. De kombinerar en djup kundförståelse med sina olika kompetenser, från strategi och verksamhetsstyrning till teknik och systemutveckling. De har 150 medarbetare vid bolag i Borlänge, Göteborg, Linköping, Stockholm och Örebro.

www.nethouse.se

EVRY Finland implementerar Enterprise Resource Planning (ERP) och lösningar för att accelerera kundernas förändringar i affärsverksamhet. Vår vision är 100% nöjda kunder. EVRY Finland har cirka 120 experter i Vanda, Tammerfors och Jyväskylä. EVRY Finland tillhör EVRY Group, med 10 000 anställda i Norden.

www.evry.fi

Qlik produkter ger plattformsbaserad visuell analys som ger insikter och klarhet när de behövs som mest: vid beslutsfattandet. Detta ger hela organisationen möjlighet att fatta beslut med förtroende och gör affärsanalytiker och hela organisationen till oumbärliga experter.

global.qlik.com/se

Microsoft Corporation är ett multinationellt datorföretag baserat i Redmond, Washington med 118 000 anställda. Företaget är i dag världens största inom programvaruutveckling. Microsoft utvecklar, tillverkar och licensierar många programprodukter för ett flertal olika datorsystem. De populäraste produkterna är operativsystemet Microsoft Windows samt Microsoft Office.

powerbi.microsoft.com/en-us

Lär dig mer om Effectplan