Bli partner

Som partner till oss bidrar du med gediget verksamhetskunnande och erfarenhet av att ge strategisk rådgivning till ekonomifunktioner inom både privat och offentlig sektor.

  • Som partner till oss erbjuder du försäljning och implementation av Effectplan
  • Du får en långsiktig relation med oss
  • Du har möjlighet att vara självgående
  • Vi är transparanta mot våra kunder

Vi letar alltid efter samarbetspartners som kan sälja och implementera våra lösningar. Kanske är du specialiserad på en viss bransch eller på vissa särskilda behov? Vi söker även samarbetspartners som för närvarande arbetar med tillhörande teknik, som Microsoft BI, QlikView eller andra moderna BI-lösningar. Kontakta gärna oss så får vi se om samarbete kan bli aktuellt.

Bli återförsäljare

Våra återförsäljare är utbildade och utrustade för att driva och stänga affärer. Våra partners säljer Effectplan-licenser och tjänster till förmånliga priser oavsett om det är installation på plats eller SaaS.

Bli säljagent

Som säljagent till Effectplan jobbar du som fristående säljare där kanske Effectplan är en del av ditt övriga sortiment av mjukvaror. Det krävs inte att du har en utbildad konsultorganisation utan införandet sköts av Effectplan International eller någon av våra partner.

Om du vill veta mer om vår partnerstrategi, kontakta vår partneransvarige Anders Olsson.

Lär dig mer om Effectplan