Om Effectplan

Effectplan är ett modernt planeringssystem för budget och prognos. Vi levererar högkvalitativa lösningar kring Performance management (CPM).

Effectplan började för fyra år sedan som ett projekt inom Konsultnet Scandinavia AB som har arbetat i över 20 år med att förbättra interna processer hos flera företag och organisationer. Problem vi såg var att CPM och planeringsprocesser ofta tar mycket tid eftersom många företags systemstöd är Excel eller gamla budgetsystem. Därför skapade vi budget- och prognossystemet Effectplan där företag kan arbeta mer resurs- och aktivitetsbaserat. Vi involverade kundföretag i utvecklingen av systemet för att se till att Effectplan verkligen motsvarar behov som ledningen, CFO, controllern och den övriga organisationen har.

Allteftersom har vi tagit in feedback från flera företag vid utvecklingen av Effectplan. Resultatet ser vi idag i Effectplan. Kunderna har kunnat effektivisera och göra stora tidsbesparingar som frigör tid för analys och arbetsro, samtidigt som kvaliteten på underlagen höjs. Precis det vi vill hjälpa dig med!

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Lär dig mer om Effectplan