Partners

Effectplan samarbetar med några utvalda företag som upprätthåller resurser och kompetens för att kunna leverera budgetverktyget i de nordiska länderna.


Fellowmind är en europeisk ledare inom Microsoft Business Applications, Cloud Infrastructure, Data & Analytics, och Modern Work.


Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta.

Vi har lekt med siffror hela våra liv. De senaste 20 åren har vi också haft det som jobb i olika roller. På Tallmaker specialiserar vi oss på att arbeta med siffror. Dina siffror.

Vi får dem att mötas, får dem att prata, gör dem säkra och smartare.

Qlear AB bildades år 2010 av några anställda från QlikTech med ambitionen att arbeta nära kunder och erbjuda spetskunskap inom Business Intelligence.

Qlear hjälper kunder, stora som små, både inom privat och offentlig sektor att förstå komplexa data.

twoday är en ledande IT-aktör med fokus på att hjälpa stora och medelstora organisationer i sin digitala transformation. Vi levererar anpassade konsulttjänster, datadrivna lösningar och ledande produkter till över
8 000 offentliga och privata verksamheter i Norden.

DBI Provider är en fullserviceleverantör inom business intelligence, beslutsstöd och verksamhetsstyrning. Vi kan hjälpa våra kunder med alla steg i ett förändringsarbete.

House of Control Group är ett teknologiföretag, som utvecklar och erbjuder SaaS-lösningar (Software as a Service) för kontraktshantering och IFRS 16. (Lease Accounting).